JAVNI NATJEČAJ ZA SUBVENCIONIRANJE PROJEKATA RAZVOJA LOVSTVA NA PODRUČJU ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE U 2023. GODINI

U cilju smanjivanja ekonomskih gubitaka u poljoprivredi sprječavanjem šteta od divljači obavještavaju se fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika da se mogu prijaviti na novu programsku mjeru Šibensko-kninske županije za sufinanciranje zaštitnih sredstava - električnih ograda (pastira) i žičanih ograda (pletivo/mreža) za sprječavanja šteta od divljači na trajnim nasadima, usjevima i povrtlarskim kulturama.

Javni natječaj za subvencioniranje projekata razvoja lovstva na području Šibensko-kninske županije u 2023. godini raspisan je 21. lipnja 2023. godine te sa svim potrebnim informacijama i dokumentacijom objavljen na službenoj stranici Šibensko-kninske županije.
Tekst Natječaja može se preuzeti s:
https://www.sibensko-kninska-zupanija.hr/informacije/poljoprivreda/javni-natjecaj-za-subvencioniranje-projekata-razvoja-lovstva-na-podrucju-sibensko-kninske-zupanije-u-2023-godini/3563.html

Prijave se mogu dostaviti preporučenom poštom, osobno ili elektroničkim putem najkasnije do 30. rujna ove godine na adresu Šibensko-kninske županije.